Eкономија

У „Унис“ позивају
бивше раднике

Компанија „Фрукта трејд“, која је нови власник Фабрике цијеви „Унис“, објавила је да покреће производњу у некадашњем гиганту и позвала бивше раднике који желе нови ангажман у фабрици да им се јаве.

„Фрукта“ је средином фебруара за 12,19 милиона марака купила дервентску фабрику у стечају, а нови власник одлучио је да оживи производњу у „Унису“.

– Позивамо све бише раднике Фабрике цијеви „Унис“ који желе нови ангажман у послу поновног покретања и оживљавања производње да се јаве на број телефона 065/534-132. Пријавити се могу бивши радници „Униса“ из сектора производње без обзира на тренутни радни статус, а у обзир долазе и пензионисани радници бивше фабрике – наведено је у позиву.

Власник „Фрукта трејда“ Душан Рељић рекао је раније да ће путем елабората испитати економску оправданост покретања производње, те да ће по његовом завршетку процијенити да ли ће започети производњу цијеви или ће линије користити за проширење производње у дијелу прехране.

Related posts

Добар род пшенице прати солидна цијена

admin

ПОДРШКА ЗА ПРОИЗВОДЊУ КОРНИШОНА И ПАПРИКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ

admin

Дервента међу првим у Српској у пројекту гасификације

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još