ИЗДВОЈЕНОХроника

У ЦЕРАНИМА ПОГИНУО МЛАДИЋ

У саобраћајној несрећи која се догодила вечерас на путу Дервента – Осиња у Церанима, према незваничним информацијама, погинуо је Милош Евђенић (18).
Из Полицијске управе Добој саопштено је да су у саобраћајној несрећи учествовали мотоцикл и аутомобил марке Фолксваген “пасат”.
– На локалном путу у мјесту Церани, подручје општине Дервента, 22. августа око 18.30 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је смртно страдало једно лице. У овој саобраћајној незгоди је учествовало лице иницијала М.К. са подручја општине Дервента које је управљало “пасатом”, у којем се као сувозач налазило лице иницијала В.К. и малољетно лице са подручја општине Дервента које је управљало мотоциклом непознате марке. Малољетно лице је усљед задобијених повреда преминуло на путу до добојске болнице, док је лице иницијала М.К. задобило повреде и исто је задржано у добојској болници, а лице иницијала В.К. је задобило лаке тјелесне повреде – саопштено је из Полицијске управе Добој.
Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Дервента и о свему је обавијештен дежурни тужилац.

Related posts

„ПРИМАДОНЕ“ ЗАСЛУЖИЛЕ ОВАЦИЈЕ ПУБЛИКЕ

admin

Дежурне службе
заслужују посебну пажњу

Derventski List

Измијењен режим саобраћаја
на кружном току „Рампа“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još