Друштво

Фестивал „Urban vibes“ по први пут у Дервенти

Двориште Основне школе „Никола Тесла“ вечерас је резервисанo за тактове електронске музике, а први фестивал ове музике под називом „Urban vibes“ окупио је велики број Дервенћана.

У техно ритму представила су се три ди – џеја, којима није страно ни учешће на свјетским фестивалима, а иницијатива Дервенћанина Марка Живковића уродила je плодом.

– Идеју да покренемо нешто ново и другачије у нашем граду добили смо узевши у обзир сиромашне садржаје за младе, тако смо помислили да организујемо овако нешто на отвореном, а што је и судећи по одзиву, младима пријемчиво – рекао је Живковић додавши да они који су се укључили у организацију овог догађаја раде са тенденцијом да фестивал постане традиционалан.

– Иако ово први пут организујемо, желимо да окупљамо људе на овај начин барем једном годишње, и не само Дервенћане, него и људе из окружења, те да тако додамо још једну специфичност по којој ће Дервента да буде препознатљива – казао је он.

Организацију фестивала, поред суграђана, подржала је и Градска управа Дервента.

 

Related posts

Дубочац сутра без струје

Derventski List

Дијелови Појезне и Церана
данас и сутра без струје

Derventski List

Почело зидање куће за Славишу
Малића, прикључена и вода

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još