Спорт

Финансијска инјекција стабилизује клуб

Иако су дервентски рукометаши за наставак сезоне почели да се припремају у врло неизвјесним околностима, 10. фебруара Министарство породице, омладине и спорта уплатило је клубу обећани износ.

У клубу кажу да ће та средства у овом тренутку бити од великог значаја и сигурно ће стабилизовати финансијску ситуацију.

– Проблеми које смо имали били су првенствено финансијске природе, а самим тим и играчки кадар је остао у оном облику како смо и завршили јесен – рекао је  предсједник Управног одбора клуба Славен Шмуља додавши да сада имају прилику да сезону у Премијер лиги приведу крају и да измире обавезе према добављачима које су створене јесенас.

– Од играча очекујемо да дају свој максимум да би сезону привели крају на најбољи могући начин. Свјесни смо да је ситуација у којој се налазимо врло озбиљна, али док год се игра треба тражити своју шансу – кажу у клубу.

Наставак првенства у Премијер лиги БиХ предвиђен је за 24. фебруар, а „Дервента“ ће угостити екипу „Грачанице“.

Куп БиХ

КОЊУХ ДЕРВЕНТА 39:26 (22:12)

Спортска дворана Живинице. Седмерци: Коњух 2 (0), Дервента 4 (4). Искључења: Коњух 8, Дервента 2 минута.

Дервента: Ристић, Шмуља, Савић 1, Добриловић 12, Сибинчић, Дринић, Старчевић, Пејић 6, Пејаковић 1, Косановић, Малешевић 1, Радановић 5.

Како се и очекивало, дервентски рукометаши окончали су наступ у Купу БиХ одмах на првој степеници. Поражени су од Коњуха у Живиницама, а већ након првих 30 минута домаћи састав имао је недостижну предност од десет голова.

Related posts

Лазаревић поново на клупи „Текстилца“

admin

Фудбал и дружење окупили 700 дјеце

admin

ШКОЛА ФУДБАЛА ПРОСЛАВИЛА ПРВИ РОЂЕНДАН

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još