Друштво

Хуманим гестом заслужили похвале

Родитељи фудбалера Омладинског погона Фудбалског клуба „Текстилац“, заједно са тренерима, покренули су протекле седмице хуманитарну акцију за помоћ у лијечењу Јелене Новић тешко обољеле мајке двојице дјечака који тренирају у овом клубу, показавши да њена породица није сама у одсудној борби.

Прикупљених око 2.000 КМ Јелениним синовима Кристијану и Лазару уручили су њихови другари из клуба, а координатор Омладинског погона „Текстилца“ Дејан Плиснић казао је да су се родитељи малених фудбалера спремно одазвали позиву да буду дио ове акције.

– Унутар сваке селекције тренери и родитељи имају „вајбер“ групе, путем којих смо и покренули ову акцију, у  циљу да поред топле ријечи, помогнемо и финансијски у лијечењу мајке двојице дјечака. Захваљујући доприносу родитеља прикупили смо око 2.000 марака које су Кристијану и Лазару, у паузи утакмице, уручили њихови саиграчи – рекао је Плиснић додавши да су на овај начин жељели да покажу да Јелена и њена породица нису сами у борби коју воде.

– Јелени желимо брз опоравак и да се поново прикључи родитељима на трибинама и да као и раније, заједно бодримо наше дјечаке – казао је Плиснић.

Related posts

ИЗГУБЉЕНИ ЖИВОТИ У САОБРАЋАЈУ ПАЛЕ АЛАРМ

admin

ВАТРОГАСЦИМА ДОНАЦИЈА ЗА БОЉУ ОПРЕМЉЕНОСТ ВОЗНОГ ПАРКА

admin

Обављена 163 бесплатна мамографска прегледа

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još