ИЗДВОЈЕНОНовости

ЦЕНТАР ГРАДА ДОБИЈА НОВИ ИЗГЛЕД

Центар града, захваљујући актуелним пројектима, добија нови изглед, а начелник општине Милорад Симић данас је са сарадницима обишао радове који се изводе на простору између катастра и доњачке џамије.

На овој локацији, у непосредној близини Основне школе „Никола Тесла“, у току је асфалтирање паркинга и улице чиме се рјешава вишегодишњи саобраћајни проблем, те добија сигурно мјесто за паркирање за све родитеља који довозе дјецу у школу.

Симић је додао да ће послије завршетка ових радова услиједити уређење платоа између ОШ „Никола Тесла“ и катастра.

– Мало смо више радили на уређењу путева у сеоском подручју и због тога је центар града остао за крај. Уређењу паркинга претходила је изградња пјешачког платоа, стубићи које смо, у сарадњи са Стручном и техничком школом, поставили како би регулисали непрописна паркирања, а недавно је осликан и први мурал – казао је Симић додавши да је вриједност пројекта, којим град добија нови изглед, око 120.000 марака.

– Нећемо на овоме стати, јер је план да Дервента буде умивена, свјежа и обновљена и да таква слика нашег, ускоро града, обиђе свијет – додао је Симић.

Related posts

Неколико насеља
сутра без струје

Derventski List

Списак усвојених капиталних пројеката

admin

БОЉИ СТАТУС БОРАЧКИХ КАТЕГОРИЈА ИМПЕРАТИВ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još