ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ШКОЛА ПЛИВАЊА КРЕЋЕ 1. ЈУЛА

Школа пливања, коју већ десету годину на базенима „Олимп“ организује Школа спорта „Арена“, са обуком малених пливача почиње 1. јула, а пријаве су у току.

Тако ће сви малишани старији од четири године поново имати прилику да савладају технике пливања, а шансу да усаврше своје вјештине имаће и нешто старија дјеца.

С обзиром на то да је Општинска управа и ове године подржала пројекат, млади пливачи обуку ће плаћати по нижој цијени. Посебне погодности и подршку, у складу са опредјељењем локалне заједнице, имаће дјеца из вишечланих породица.

– Општинска управа ће суфинансирати школу пливања, па ће цијена курса за једно дијете бити 45 марака, а према препоруци начелника општине друго дијете из исте породице плаћаће 35 марака, док је за треће дијете обука бесплатна – кажу у „Арени“.

Школу пливања сваке године похађа око стотину дјеце распоређених у неколико група са којима раде лиценцирани инструктори.

– Одлучили смо да ове године школа пливања траје 15 часова од по 60 минута, односно један час више него раније. Прва од три групе требало би да почне са обуком 1. јула док ће по завршетку једне почети обука за сљедећу група – казали су у „Арени“.

Пријаве

Пријаве у школу пливања, као и све додатне информације могу се добити позивом на број 065/812-835. Сви који прођу обуку добиће дипломе.

Related posts

Настава у другом полугодишту почиње 21. јануарa

admin

Заврнуо рукаве и отиснуо
се у послове обраде земље

Derventski List

АЛКОХОЛИЗАМ ВРЕБА И ЂАКЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još