Спорт

Школу пливања успјешно завршило 180 дјеце

Додјелом диплома завршена је овогодишња Школа пливања на базенима „Олимп“ коју је похађало 180 дјеце старије од пет година.
Школу пливања као и претходних година током љетњих мјесеци организује Школа спорта „Арена“ која непливачима кроз 14 часова омогућава да уче технике овог воденог спорта.
Иако је првобитно било предвиђено да школу похађа 120 дјеце у двије групе, велико интересовање условило је реализацију и треће групе од 60 малишана. Свима њима курс је суфинансирала Градска управа.
– Успјешно смо и ове године реализовали школу пливања у три групе од по 30 дјеце, са којима су радила по три тренера. Све је прошло у реду и без проблема – рекли су у „Арени“.

Градска управа овај програм препознала је као један од квалитетнијих пројеката по којем је Дервента постала препознатљива, због чега подршка ни ове године није изостала. Зато су у два наврата из буџета издвојена средства за суфинансирање курса па је за једно дијете на терет града одлазило 40 одсто цијене, за двоје је било 50 одсто, а за треће дијете курс је био бесплатан.

Related posts

Прволигашке мечеве дочекују са јасним циљевима

admin

Дервентски шахисти на
републичком првенству

Derventski List

Сједница Скупштине
„Текстилца“ одгођена за уторак

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još