Друштво

ЂАЦИ УЉЕПШАЛИ ДАН СТАНАРИМА „ЗЛАТНОГ ЛУГА“

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, ученици V1 разреда Основне школе „19. април“, заједно са учитељицом Наташом Плавшић, посјетили су данас кориснике Дома за старија лица „Златни Луг“.

Након представе коју су за њих припремили, услиједило је дружење уз плес и пјесме, као и израда новогодишњих честитки.

– Одлучили смо да нашу представу поклонимо корисницима ове установе, да се с њима дружимо, те да их насмијемо и развеселимо у ово претпразнично вријеме. Вођени смо мишљу да добра воља и велико срце ништа не коштају, а итекако много значе. Дјецу треба учити да поштују и воле старије и могу да кажем да су се данас лијепо спријатељили са бакама и декама и чак су их назвали „наши златни другари“ – истакла је Плавшићева.

С обзиром да је празнично вријеме и вријеме даривања, ученици нису дошли празник руку. Наиме, поред поклона и слаткиша, корисницима су даровали и пано о теми „Градимо мостове међу генерацијама“, који су израдили у току Дјечије недјеље.

– Велико хвала ученицима и њиховој учитељици што су дошли да нам уљепшају празнике. Осмијеси на лицима наших корисника потврдили су да смо данас уживали у предивној атмосфери испуњеној дјечијим смијехом и пјесмом – казали су у „Златном Лугу“.

Related posts

Трг обасјан празничним
бојама и расположењем

Derventski List

Брига о ријекама, такмичења
и проширење чланства у фокусу

Derventski List

Гаковац у петак без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još