Спорт

Ђекић наступио у Београду

Млади дервентски боксер Михајло Ђекић, на позив Боксерског клуба „Радник“ из Бијељине учествовао је у трећем колу Регионалне лиге у боксу, које је одржано протекле суботе у Београду, а у мечу је Ђекић наступио у име „Радника“ у категорији до 64 килограма, те од искусног противника „Црвене звезде“ из Београда Огњена Вујичића претрпио пораз.

– Сам ангажман нашег боксера у Регионалној лиги, а у редовима бијељинског „Радника“ који је препознао квалитет наших боксера, велики је успјех и доказ квалитетног рада у клубу. Регионална лига, која је тренутно најјаче такмичење, а које окупља најбоље клубове из земаља бивше Југославије, је десето значајно такмичење у овој години на којем су учествовали чланови Боксерског клуба „Дервента“ – објаснили су из клуба.

Дервентски боксери наступиће крајем мјесеца у петом колу Прве лиге РС, а сљедећег мјесеца очекује их првенство БиХ за младе.

Related posts

Одбојкашице заслужиле
пету узастопну побједу

Derventski List

На семинару се припремали за предстојећа такмичења

admin

„ТЕКСТИЛАЦ“ СУТРА ДОЧЕКУЈЕ „СЛАВИЈУ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još