Конкурси

ЈАВНИ ПОЗИВ БУЏЕТ

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОПШТИНА ДЕРВЕНТА

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ

Број: 02-403-11/19

Датум:18. јул 2019. године

ЈАВНИ ПОЗИВ

Позивају се сви корисници буџетских средстава да најкасније до 15. септембра 2019. године у писaном облику поднесу буџетски захтјев за коришћење средстава из буџета општине Дервента за 2020. годину.

Корисници буџетских средстава који немају потрошачку јединицу у оквиру буџета, а корисници су грант средстава, дужни су доставити информацију о потребним средствима и активностима надлежном одјељењу ради планирања расхода по основу грантова, најкасније 3. септембра 2019. године.

Мјесне заједнице такође достављају образац са приједлозима за потребним средствима који је дефинисан прилогом број 4 до 3. септембра 2019. године, како би надлежна одјељења приједлоге обрадила до 15. септембра 2019. године.

Упутство буџетским корисницима за припрему буџета општине Дервента за 2020. годину са прилозима постављено је на званичној интернет страници општине Дервента www.derventa.ba.

Related posts

КОНКУРС РОБОТ

admin

ПОЗИВ ВОЛОНТЕРИМА

admin

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – УПИС ПРВАЧИЋА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još