РС-РЕГИЈА

ЈАХОРИНА: РЕКОРДНИХ 6.000 СКИЈАША У ЈЕДНОМ ДАНУ

На 40 километара уређених скијашких и бордерских стаза на Јахорини јуче је забиљежен рекордан број од 6.000 скијаша, што је незапамћено у историји ове планине, саопштено је из Олимпијског центра Јахорина.

Приходи Олимпијског центра су већ средином фебруара премашили 5.600.000 КМ и тиме превазишли приходе од цијеле прошле сезоне, а од претпрошле су већи за скоро 100 одсто, наведено је у саопштењу из овог центра.

Из Олимпијског центра Јахорина захваљују посјетиоцима на указаном повјерењу, те изражавају задовољство чињеницом да је уложени труд приликом припрема и реализације сезоне итекако уродио плодом.

У саопштењу се наводи да је Олимпијски центар Јахорина припремио и бројна дешавања, попут хуманитарне трке под називом „Подржи живот“ која ће на стази Пољице бити одржана у недјељу, 24. фебруара, са почетком у 11.30 часова.

За Дан жена, 8. марта, заказани су концерти Драгане Мирковић, Николине Ковач и Дејана Петровића са Биг бендом, који ће на Јахорину привући љубитеље доброг провода и забаве.

http://www.rtrs.tv

Related posts

КОНКУРС ЗА УПИС 35 КАДЕТА ЗА САЈ

admin

Прву дозу вакцине примило 39.000 грађана

admin

„С љубављу храбрим срцима“ за банку хуманог млијека

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još