ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Љубица Гаврић
прославила 100. рођендан

Љубица Гаврић из Осиње данас је прославила 100. рођендан, а осим чланова породице, комшија и пријатеља, рођендан су баки Љубици лично честитали и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић и руководство Градског одбора партије, чији је Гаврићева дугогодишњи члан.

Бака Љубица је све госте срдачно долекала, подаривши им и понеки савјет за „доживјети стоту“.
– Хвала свим гостима који су пожељели да се виде са мном, а ја сам још више жељела да се видим са њима. Најбољи рецепт за живот је чувати своје здравље. Свима поручујем да живе како најбоље знају, онако како себи одреде. Треба послушати шта други причају, а радити шта срце воли – поручила је Гаврићева додавши да је посебно радује што је предсједник Социјалистичке партије посјетио баш на њен рођендан.
-Срећна сам што ме посјетио предсједник Петар, добар и драг човјек. Хвала му, као и свима другима – додала је Гаврићева.
Ђокић је рекао је да је Љубица Гаврић најстарији члан партије.
-Задивљен сам њеном енергијом, односом према животу. Познајемо се доста дуго, виђали смо се на партијским скуповима и увијек сам се дивио њеној енергији и како је схватила живот, како је успјела да доживи 100. годину. Ово је поучан примјер како човјек може доживјети дубоку старост, живјети у старости и практично бити радостан што живи, а она то чини свакога дана – рекао је Ђокић и додао да су му у сјећању остали савјети које је у ранијем времену добијао од баке Љубице.
Предсједник Градског одбора СП-а Славен Гојковић поручио је да је срећан што у организацији и чланству имају баку Љубицу.
-Она је честита, вриједна, добра жена и једна од највриједнијих чланова Социјалистичке партије и заиста ми је пуно срце. Желим јој пуно здравља и да настави живот онако како она сматра да треба. Од ње можемо чути добрих савјета како да се и ми понашамо у свом животу у нади да ћемо доживјети стоту – рекао је Гојковић.
Стогодишњакињу је данас посјетио и свештеник Илија Тривић са потпредсједником Црквеног одбора у Осињи Жиком Новићем, те су јој поклонили икону Лазареве суботе.

Related posts

Радионице малишанима доносе чар вртића

admin

РАД СА ДЈЕЦОМ НАЈДРАЖИ ИЗБОР

admin

Забрањено паљење ватре
на отвореном без надзора

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još