ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Maturanti „Budućnosti“ otvaraju
sezonu maturskih zabava

Maturanti derventskih srednjih i osnovnih škola s nestrpljenjem očekuju maturske zabave kojim će se u svečanim toaletama i u veselom raspoloženju oprostiti od jedne stepenice u životu.
Prvi u redu da se oproste od školskih obaveza već danas (četvrtak) imaju maturanti srednjih i osnovne škole Centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“. Oni će se u prostorijama škole okupiti od 19 časova.
Maturanti četiri škole i to Srednjoškolskog centra „Mihajlo Pupin“, te osnovnih škola „19. april“, „Todor Dokić“ i „Đorđo Panzalović“ matursku zabavu imaće već narednog dana, 9. juna. Od 19 časova slaviće mali maturanti OŠ „19. april“ u Centru za kulturu, a od 19.30 časova srednjoškolci iz SŠC „Mihajlo Pupin“ u hotelu „Biser“. Maturska zabava u osinjskoj školi zakazana je u 18 časova, a u Kalenderovcima u 19 časova.
U subotu, 10. juna, od dosadašnjih školskih obaveza oprostiće se maturanati Osnovne škole „Nikola Tesla“ od 19 časova u Centru za kulturu.
Ovogodišnju sezonu matura zatvoriće maturanti Stručne i tehničke škole idućeg petka, 16. juna od 19 časova u hotelu „Biser“.

Raspored maturskih zabava:

8. jun
Centar za djecu i omladinu sa
smetnjama u razvoju „Budućnost“
9. jun
SŠC „Mihajlo Pupin“
OŠ „19. april“
OŠ „Todor Dokić“
OŠ „Đorđo Panzalović“
10. jun
OŠ „Nikola Tesla“
16. jun
Stručna i tehnička škola

Related posts

Новац за матурску забаву поклонили Михајлу

admin

Чување и развој Републике Српске насушна потреба

admin

ЗАИГРАЛИ У СРЦУ НАСЕБАРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!