Спорт

Medalje zasijale i na
Balkanskom šampionatu

Karate klub „Derventa“ sa svojih 17 karatista bio je dio reprezentacije Republike Srpske koja je nastupila na drugom Balkanskom šampionatu koji je pod vođstvom svjetske karate konfederacije„WKC“ održano proteklog vikenda u Makedoniji, a Dervenćani su i sa ove smotre kući donijeli medalje.
U katama pojedinačno kadet Marko Babić osvojio je zlato, a srebrne medalje zaslužili su Slaven Topalović i Dario Pejić. U kategoriji pionira u katama ekipno zlato je osvojio tim jedan u sastavu Anđela Vujičić, Vladimir Mihajlović i Dario Pejić, dok je bronzu osvojio tim dva u sastavu Marija Marić, Maja Babić i Luka Živković.
U borbama pojedinačno zlato je osvojio Slaven Đeorđić, a u borbama ekipno tim tri kadeti, koji su činili David Drinić, Vladimir Mihajlović i Dario Pejić, osvojio je srebro.
Predsjednik Karate kluba Luka Nović čestitao je uspjeh svim takmičarima zahvalivši se t gradonačelniku Milorad Simiću i ostalim donatorima na podršci za odlazak na takmičenje.
– Klub je, osim takmičara, imao i svog predstavnika među sudijama i to Bojana Pejića – rekao je Nović.

Related posts

Најмлађим атлетичарима сребро и бронза

admin

„Дервента Нектар футсал“: Финале у сриједу

admin

Теодори Милојевић два сребра

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: