Eкономија

„PromoLux“ продаје станове у
згради „Ц“ на локацији „Стара штампарија“

Послије успјешне реализације и продаје свих расположивих станова у зградама „А“ и „Б“ на локацији „Стара штампарија“ у Дервенти, фирма „PromoLux“  доо која је основана 2018. године, започела је градњу и продају нових стамбених јединица у згради „Ц“ која би требала бити и посљедња на овој локацији.

Пројекат предвиђа станове  површине од 40 до 80 квадратних метра са балконом, као и вањским или подземним паркинг мјестом.  Завршетак објека очекује се крајем 2024. године и наши станови су изграђени у енергетски ефикасној и вриједносној чврстој конструкцији.

– Већ је резервисано и продано 19, од укупно 48 станова, стога не оклијевајте и осигурајте већ данас један од ових висококвалитетних апартмана. Захваљујући успјешној реализацији два претходна пројекта, као и стеченом повјерењу наших сарадника и партнера спремни смо такође да вас подржимо тако да обезбиједимо најбоље услове финансирања вашег пројекта – навели су из „PromoLuxа“.  

Све информације доступне су на бројеве телефона +387 66 976 293 и 066/999-073 или путем мејла promolux3@gmail.com.

 Инвестирајте у своју будућност и спремите се за ново поглавље у свом животу!

Related posts

ПРЕЗЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЈА БИОГАСНИХ ЕЛЕКТРАНА

admin

ВЈЕТАР У ЛЕЂА ФИРМАМА У ВЕЛИКОЈ СОЧАНИЦИ

admin

ШАНСУ ЗА ПОСАО ДОБИЈА 2.200 ОСОБА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još