Друштво

КУПАЊЕ НА БАЗЕНИМА „ОЛИМП“ ОД ЈУЛА УЗ МЈЕРЕ ЗАШТИТЕ

Прирпеме за почетак сезоне купања на базенима „Олимп“ увелико трају, те се очекује да за посјетиоце буду отворени почетком јула, а придржавање прописаних мјера биће обавезно за све посјетиоце.

Власник базена Андрија Бјелошевић казао је да би базени већ могли да почну са радом, али да временске прилике то још увијек не дозвољавају.

– Ми ћемо да радимо као и до сада, с тим што ћемо испоштовати препоруке Института за јавно здравство РС. Значајан број тих мјера ми већ проводимо и за нас су уобичајене, као што је дезо – базен, односно дезо – баријера на улазу за дезинфекцију обуће, као и обавезно туширање – објаснио је Бјелошевић додавши да се препоруке надлежних односе великим дијелом на хемијско третирање воде.

– Вода у базенима се свакако хемијски третира, а сада се препоручује још веће дозирање хлора, односно да оно буде ближе горњој граници дозвољене количине. Испоштоваћемо и препоруку да се посјетиоцима на улазу мјери тјелесна температура бесконтактним топломјером, као и дезинфекцију. Што се тиче самог угоститељског објекта, он ће бити организован као и остали кафићи у нашем граду – објаснио је Бјелошевић.

Related posts

Црква сваким даном
добија нове обрисе

Derventski List

Представници Центра “Будућност”
у посјети школи у Русији

Derventski List

Јелени лопатари питоми и дружељубиви

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još