РС-РЕГИЈА

ОД МАРТА АВИОНОМ ИЗ БАЊАЛУКЕ ДО БЕРЛИНА

Авио-компанија „Рајанер“ уводи још једну линију из Бањалуке, па ће од марта идуће године два пута недјељно авиони летјети и за Берлин.

Тако ће Бањалука бити повезана са четири европске дестинације. Из Аеродрома истичу да отварање нове линије значи могућност повезивања са више од 100 дестинација у Европи, Азији и Африци.

Нискотарфина компанија „Рајанер“ у свој љетни распоред летова за 2019. годину из Бањалуке уврстила је нову дестинацију – Берлин. Уз досадашње линије за Стокхолм, Меминген и Брисел, ово је четврта дестинација ка којој ће авиони ирске компаније летјети са бањалучког аеродрома.

– То је још једна могућност да се лакше конектујемо са свијетом, јер уколико знате да са овог аеродрома у Берлину лети 36 европских компанија, значи да преко тог аеродрома имамо конекцију са преко 100 дестинација у Европи, Африци и Азији – истиче директор „Аеродрома Бањалука“ Душко Ковачевић,.

Из ирске компаније тако очекују да годишње превезу око 135.000 путника. Осим јефтиних карата, гарантују и квалитетну услугу. Од краја октобра, када је први Рајанеров авион полетио са аеродрома у Маховљанима, превезено је око 10.000 путника. Тим поводом, одлучили су да понуде промотивне цијене летова од десет евра у јануару и фебруару за све четири дестинације, а резервације су биле доступне до четвртка, 6. децембра, у поноћ.

– Ми и даље радимо на развијању рута. На томе се ради константно да донесемо још више дестинација у Бањалуку, да корисници и посјетиоци могу са овог аеродрома путовати у битне европске дестинације – поручила је извршни директор „Рајанера“ за продају и маркетинг за Европу Ивана Хањш.

 

 

Related posts

Почело уклањање угинуле рибе из „Рибњака“

admin

Повећане основице за исплате борачким категоријама

admin

КРСНУ СЛАВУ ПРОСЛАВИТИ САМО У КРУГУ УЖЕ ПОРОДИЦЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još