РС-РЕГИЈА

ОД МАРТА АВИОНОМ ИЗ БАЊАЛУКЕ ДО БЕРЛИНА

Авио-компанија „Рајанер“ уводи још једну линију из Бањалуке, па ће од марта идуће године два пута недјељно авиони летјети и за Берлин.

Тако ће Бањалука бити повезана са четири европске дестинације. Из Аеродрома истичу да отварање нове линије значи могућност повезивања са више од 100 дестинација у Европи, Азији и Африци.

Нискотарфина компанија „Рајанер“ у свој љетни распоред летова за 2019. годину из Бањалуке уврстила је нову дестинацију – Берлин. Уз досадашње линије за Стокхолм, Меминген и Брисел, ово је четврта дестинација ка којој ће авиони ирске компаније летјети са бањалучког аеродрома.

– То је још једна могућност да се лакше конектујемо са свијетом, јер уколико знате да са овог аеродрома у Берлину лети 36 европских компанија, значи да преко тог аеродрома имамо конекцију са преко 100 дестинација у Европи, Африци и Азији – истиче директор „Аеродрома Бањалука“ Душко Ковачевић,.

Из ирске компаније тако очекују да годишње превезу око 135.000 путника. Осим јефтиних карата, гарантују и квалитетну услугу. Од краја октобра, када је први Рајанеров авион полетио са аеродрома у Маховљанима, превезено је око 10.000 путника. Тим поводом, одлучили су да понуде промотивне цијене летова од десет евра у јануару и фебруару за све четири дестинације, а резервације су биле доступне до четвртка, 6. децембра, у поноћ.

– Ми и даље радимо на развијању рута. На томе се ради константно да донесемо још више дестинација у Бањалуку, да корисници и посјетиоци могу са овог аеродрома путовати у битне европске дестинације – поручила је извршни директор „Рајанера“ за продају и маркетинг за Европу Ивана Хањш.

 

 

Related posts

Рок за уплату друге рате пореза на непокретности истиче 30. септембра

admin

Кандидати се од сутра боре за наклоност бирача

admin

Сабор СПЦ 18. фебруара бира новог патријарха

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još