Друштво

Црвени крст одговорио
на све изазове

Скупштина Градске организације Црвеног крста усвојила је на данашњој сједници извјештај о раду, финансијски извјештај и извјештај Надзорног за прошлу годину, те је констатовано да је ова организација одговорила свим изазовима у активностима и хуманитарном раду, што је заслуга свих чланова и волонтера ове организације.

Секретар дервентског Црвеног крста Радислав Кујунџић захвалио је свима који су допринијели реализацији активности предвиђених програмом рада.

– Кроз програм социјално – хуманитарне помоћи подјељено је 9.025 килограма брашна или 411 пакета. У три акције добровољног даривања крви прикупљене су 336 дозе или око 20 литара ове драгоцјене течности. Кроз програм обуке у пружању прве помоћи за возаче обучено је 318 кандидата, 12 школских екипа или око 100 ученика – рекао је Кујунџић који се захвалио Градској управи и градоначелнику града на финансијској подршци и доброј сарадњи,  као и свим другим донаторима којих је лани било нешто више него иначе. Скупштини је у име Одјељења за привреду и друштвене дјелатности присуствовао Борис Башић.

Related posts

ЛОВ НА ДИВЉЕ СВИЊЕ ОД ВИКЕНДА

admin

РОДИТЕЉИ И МАЛИШАНИ ИСПУНИЛИ „ТРОЛ“ ОСМИЈЕСИМА

admin

ЗАРАЖЕНО ЈОШ 79 ОСОБА У РС, МЕЂУ ЊИМА НЕМА ДЕРВЕНЋАНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još