ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Бројни малишани на тргу
дочекали дјечију нову годину

Бројни дервентски малишани данас су на Тргу ослобођења дочекали дјечију нову годину уз Дједа Мраза, „мото – мразеве“, пјесме, рецитације, плес и слаткише.

Програму који су у оквиру „Дервентских  зимских вечери“  организовали Туристичка организација и Народна библиотека „Бранко Радичевић“, уз подршку Градске управе, присуствовао је и градоначелник Милорад Симић са сарадницима, али и бројни суграђани.

Директорица Туристичке организације Биљана Теофиловић казала је да је претходно 11  „мото – мразева“ обишло вртиће „Трол“ и „Бамби“, средњошколски центар и Основну школу „19. април“.

– Дјецу смо обрадовали програмом и слаткишима, а уживали су и одрасли грађани. Вјерујем да је било забавно. „Мото – мразеви“ су се придружили обиљежавању дјечије нове године, а градоначелник их је угостуио у кабинету – казала је Теофиловићева.  

Програм на тргу чинили су чланови Драмског студија, малишани из „Трола“ и „Бамбија“, хор ОШ „Никола Тесла“, док су ђаци ОШ „19. април“ били дио базара.

Related posts

Спортисти били и остали
најбољи амбасадори Дервенте

Derventski List

ДНЕВНИК ПУН ПЕТИЦА

admin

Дивље свиње харају пољима кукуруза

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još