Друштво

„Будућност“ креативношћу
славила крај првог полугодишта

Музичким и драмским програмом, рецитацијама и игром, које су вриједно припремали са својим наставницима ученици Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ и дневног центра прославили су данас крај првог полугодишта.

Ова новогодишња приредба традиционалан је поклон ученика ове установе другарима, родитељима и свим другим драгим гостима, а посебну радост донио је  Дјед Мраз и његови поклони.

Директор „Будућности“ Владан Поповић истакао је задовољство наставним и ваннаставним радом у првом полугодишту чије плодове су присутни могли да виде током приредбе.

– Радили смо вриједно испуњавајући циљеве, а набавили смо и значајну опрему, реновирали дио простора и реализовали пројекте међународне сарадње. Важно је истаћи да је ове године наша установа навршила 75 година, а за наредну годину планирамо проширивање обима ваннаставних активности, као и реновирање јужног дијела интерната. Изградњом лифта ријешићемо проблем приступачности – казао је Поповић истакавши да у овим свим активностима „Будућност“ има и подршку града.

– Градска управа у сусрет новогодишњим празницима за све наше кориснике обезбиједила је 57 пакетића, а на овај начин наше кориснике обрадовали су и други донатори и привредници, тако да овом приликом желим да се захвалим и фитнес центру „Боди арт“, фабрици „Венето“, Црвеном крсту РС, „Ротари клубу“ из Добоја и Министарству породице, омладине и спорта – казао је Поповић.

Новогодишњој приредби присуствовали су и замјеник градоначелника Синиша Јефтић и начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић.

Related posts

ПОЛИТИЧКИ ЗАХТЈЕВ СПРИЈЕЧИО ПУТ У КАТАР

admin

ЗАВИДНА ПОНУДА ЦВИЈЕЋА И УКРАСНОГ БИЉА

admin

Срцем пуним поноса
служиће грађанима и Српској

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još