Друштво

Васкрс достојанствено
дочекује 120 породица

Чланице Кола српских сестара „Царица Милица“ уљепшале су највећи хришћански празник Васкрс за 120 породица уручивши им пакете помоћи прикупљене у оквиру традиционалне акције. 

Дервенћани су се и овог пута одазвали хуманој акцији и то остављајући донације у Саборном храму, корпама које су биле постављене у маркетима „Ђурић МББ“ и „Хипер Корт“, те посјетом хуманитарним базарима.

Како је истакла предсједница кола Ђурђа Додиг – Пијетловић ове године хуманост суграђана допринијела је да радост поводом празника осјети више од стотину породица.

– Ове године, хуманост наших суграђана, пријатеља и комшија проширила је подјелу пакета на породице у Дријену, Агићима, Календеровцима, Детлаку, Црнчи, као и у центру града, тако да је укупно подијељено 120 пакета током Велике седмице. Захвални смо свима који су подржали акцију – казала је Додиг – Пијетловићева позивајући Дервенћанке да се придруже овој организацији.

– Позивамо све жене из околних села да нам се придруже у нашем раду, имајући на уму да се састајемо често током године, али имамо акције пред Божић и Васкрс и рад наших чланица покрене све ово, а сви смо свједоци шта можемо кад се удружимо – казала је предсједница кола додавши да је цијена чланарине пет марака.

Related posts

Дом здравља израдио план вакцинације за идућу седмицу

admin

ПРИКУПЉЕНО 95 ДОЗА КРВИ

admin

Од вртића се опростили маштовитом приредбом

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još