ИЗДВОЈЕНОНовости

Ватрогасна јединица прославила крсну славу

Дервентски ватрогасци прославили су данас крсну славу, Светог пророка Илију, а испред крсног хљеба, кољива и свијеће, истакнуте су жеље да идућу славу дочекају у новом Ватрогасном дому и уз што мање интервенција.

Старјешина Територијалне ватрогасне јединице Славен Пијетловић и ове године упутио је ријечи захвале Градској управи, од које и даље не недостаје разумијевања и подршке.

– Надам се да ћемо идућу славу прославити у новом Ватрогасном дому чија изградња је у завршној фази – поручио је Пијетловић при том честитајући славу свим ватрогасцима који свој посао обављају одговорно, часно и поштено.

Слави Територијалне ватрогасне јединице присуствовали су чланови ове јединице, представници Градске управе, предсједник Скупштине града Мирко Земуновић, народни посланик Игор Жунић, као и делегације Полицијске станице, Оружаних снага БиХ, те други гости.

Related posts

ЖРТВЕ ЧАРДАКА ЗАУВИЈЕК ЧУВАТИ ОД ЗАБОРАВА

admin

Ускоро вакцинација трећом дозом

admin

ОБИМАН ДНЕВНИ РЕД ПРЕД ОДБОРНИЦИМА 25. ЈУНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još