Друштво

ВАТРОГАСЦИМА ДОНАЦИЈА ЗА БОЉУ ОПРЕМЉЕНОСТ ВОЗНОГ ПАРКА

Територијалној ватрогасној јединици данас је уручен пакет моторних уља, мазива и адитива у вриједности од око 3.000 марака.

Иницијатор акције и донатор је фирма која је генерални заступник њемачког произвођача „Ликви моли“ и која је број један и у Њемачкој, али и на нашим просторима када се ради о квалитету те врсте производа.
Старјешина Територијалне ватрогасне јединице Славен Пијетловић захвалио је донаторима казавши да ће ова донација допринијети да ватрогасна возила спремно дочекају зимски период.
– Морамо да цијенимо фирме које имају ту могућност да помогну и које желе да помогну, а који прије свега цијене значај нашег посла, али и наш удио у борби против ширења вируса корона – казао је Пијетловић те нагласио да се ради о квалитетним уљима који су неопходни за рад ватрогасне службе те да ће допринијети ефикасности ватрогасаца на терену.
Представник фирме „Ликви моли“ из Љубушког Звонимир Марић објаснио је како је дошло до тога да донација дође у руке Територијалне ватрогасне јединице Дервента.
– Дали смо прилику, као дугогодишњем клијенту, власнику ауто – механичарске радње из Дервенте Бати Вујовићу да он изабере и одлучи коме би наши производи били од највеће помоћи – казао је Марић те додао да је ово један од начина да Њемачка фирма помогне у борби против ширења вируса корона.
– Користим њихове производе 25 година и морам да кажем да сам почаствован што сам добио шансу да одлучим да баш возни парк наше ватрогасне службе буде опскрбљен квалитетним уљима и мазивима – рекао је Вујовић, те објаснио да је избор „пао“ на ватрогасце јер сматра да је њихово ефикасно дјеловање круцијално за безбједност суграђана.

Примопредаји је присуствовао и начелник општине Милорад Симић са својим сарадницима који се захвалио на донацији и понудио отворена врата за сарадњу.
– Ово је једна позитивна прича и скидам капу за овај гест, али и користим могућност да фирми из Љубушког понудимо сарадњу, јер је евидентно да има простора за то, а Дервента, као регионални центар, одговорно тврдим, има шта да понуди – рекао је Симић.

Related posts

Евидентирање првачића путем телефона и мејла

admin

Дјело својеврсно путовањe
кроз вријеме и чувар наслијеђа

Derventski List

Занимљивим активностима обиљежили Дан број „Пи“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još