Хроника

Дервенћанин погинуо у
стравичној несрећи код Фоче

Тридесетосмогодишњи возач камиона из Дервенте Синиша Митровић погинуо је јуче у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Сијерачки Млини, на подручју општине Фоча.

До несреће је дошло око 14.30 часова у тунелу усљед одрона камена који је пао кроз предње вјетробранско стакло камиона и нанио повреде које су усмртиле возача.

Из Полицијске управе Фоча саопштено је, уз навођење иницијала страдалог, да је мјесто саобраћајне несреће заједно са патролом саобраћајне полиције јуче одмах по дојави о несрећи изашла дежурна екипа Дома здравља Фоча ради указивања љекарске помоћи, при чему је дежурни љекар констатовао да је повређено лице преминуло од задобијених повреда.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је изашао на мјесто несреће и под чијим су надзором полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча и инспектор криминалистичке полиције извршили увиђај.

Из полиције су  навели да ће данас, по налогу Окружног јавног тужилаштва из Требиња, Инспекцијски надзор за тунеле прегледати тунел на магистралном путу Фоча –Сарајево како да би утврдило чињенично стање на мјесту несреће.

Тужилаштво је затражило и обдукцију тијела настрадалог возача.

„Фрукта трејд“

Вијест о трагичној смрти Синише Митровића објавила је на својој „Фејсбук“ страници компанија „Фрукта трејд“ у којем је страдали био запослен.

– Наш колега и пријатељ Синиша Митровић трагично је настрадао јуче на путу Фоча – Сарајево обављајући своје редовне радне обавезе, када се на камион којим је управљао, обрушила стијена. Супруг, отац троје малољетне дјеце, пожртвовани колега и велики човјек -остаће запамћен наш Митар. Искрено саучешће породици – навели су из „Фрукта трејда“.

Related posts

Полиција затекла провалника на дјелу

admin

У Добоју заплијењена 73 килограма кокаина

admin

Дервенћанин осумњичен за крађу новца

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još