ИЗДВОЈЕНОНовости

ДРУГАРИ СТИГЛИ У ЦРНЧУ И ОБРАДОВАЛИ МИЛОША

Средња вртићка група Дјечијег обданишта „Трол“, предвођена васпитачима Сањом и Жељком, као и директорицом вртића Горданом Симић, уручила је данас Милошу Давидовићу из Црнче 1.100 марака и пакете одјеће, хране, хигијенских потрепштина и слаткиша које су прикупили у хуманитарној акцији.

Овом лијепом гестом настављено је обиљежавање „Дјечије недјеље“, а како би осјетили радост даровања малишани су аутобусом отпутовали у Црнчу и лично однијели поклоне Милошу.

Иначе, Милош је четрнаестогодишњи дјечак за којег је љетос покренута акција прикупљања средстава за изградњу куће, јер тренутно живи са глухонијемом мајком и дједом у неусловном објекту.

Тете су акцију реализовале у сарадњи са родитељима, а прикључили су се и чланови колектива, те породице Николић, Пећић, Јевтић и Ђекић.

Приликом предаје поклона малишани су другару Милошу отпјевали пјесму „Другарство“, те су се и поиграли с њим.

Он је захвалио малим другарима и свима који су га обрадовали поклонима, те је изразио жељу да им дође у посјету у вртић и настави дружење које је овом приликом започето.

„Дјечија недјеља“ биће настављена сутра у вртићу, дружењем са бакама и декама, који ће се окушати и у спортским такмичењима које су осмислили тренери из школице спорта, а четвртак је предвиђен за дружење са родитељима уз музику и плес.

Активности у оквиру „Дјечије недјеље биће“ завршене у петак, када ће представницима Црвеног крста бити уручена помоћ која је прикупљена током ове хуманитарне седмице, а путем посредника хигијенска средства ће бити уручена у Бањалуку, удружењу дјеце обољеле од карцинома „Искра“.

Related posts

Резултати уписа у СШЦ „Михајло Пупин“

admin

Бројне фирме из Дервенте на списковима дужника

admin

РС ДОБИЛА НОВУ ВЛАДУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još