ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ЗАРАЖЕНО ЈОШ 79 ОСОБА У РС, МЕЂУ ЊИМА НЕМА ДЕРВЕНЋАНА

Вирус корона потврђен је у протекла 24 часа код 79 људи у Српској, од којих је 21 из Бијељине, а међу обољелима нема Дервенћана.

Према подацима Института за јавно здравство регистрован је и смртни случај код особе која је била заражена, а ради се о жени средње животне доби из Зворника.

Осим код 21 особе из Бијељине, вирус корона потврђен је код 12 људи из Бањалуке, девет из Зворника, четири из Пала, по три из Љубиња, Котор Вароши, Козарске Дубице и Вишеграда, по двије из Градишке, Источне Илиџе, Невесиња, Теслића, Рогатице и Власенице и по једна особа из Братунца, Челница, Источног Новог Сарајева, Добоја, Милића, Модриче, Приједора, Оштре Луке и Угљевика.

у Дервенти је до сада потврђено 66 заражених корона вирусом од чега су 52 особе са пребивалиштем у нашем граду. Излијечено је 50 особа, а 11 их се опоравило. Под надзором се тренутно налази 35 лица.

Related posts

Снијег и хладноћа одгађају садњу поврћа

admin

Исхрана кључ превенције
обољења музних грла

Derventski List

Црква у Агићима прославља славу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još