Спорт

Каратисти „Киме“ у нову
годину улазе са новим звањима

У нову годину са новим звањима улазе чланови Карате клуба „Кима“ који су у уторак положили испит и стекли нове појасеве.

Најбољи међу кандидатима, како су истакли из „Киме“ био је Ненад Балабан који је стекао смеђи појас, а исто звање стекао је и Рајко Старчевић.

Плави појас стекли су Божидар Балабан и Ведрана Малић, зелени Ален Пелеш, Николина Тривунчевић, Драгана Векић и условно Ивана Топић, као и Јелена Асентић, Жана Прерадовић, Стефан Јовичић и Давид Ерић, а црвени Јован Томинчић, Дамјан Секулић, Миленко Цвјетковић, Ања Адамовић, Ђорђе Адамовић и условно Горан Ђурић, а похваљен је Алексеј Врачевић

Власници наранџастог појаса су Стефан Микеревић, Александар Микеревић и Лео Топић, а жутог Теодора Милановић и условно Кристијан Вујић и Лука Јовичић. 

Заједно са Дервенћанима, нова звања полагали су и чланови теслићког клуба, а Карате клуб „Кима“ до краја јануара је на зимској паузи.

Related posts

„Вашарски куп“ и
„фишијада“ у недјељу

Derventski List

Каратистима „Киме“
четири медаље

Derventski List

Анастасија Павловић кандидат за најперспективнијег спортисту

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još