Спорт

КЛУПА „ТЕКСТИЛЦА“ ЈОШ УВИЈЕК ПРАЗНА

Име новог тренера дервентског фудбалског прволигаша још увијек није познато па је клупа „Текстилца“, након одласка Данимира Милкановића, још увијек упражњена. Због тога су, вјероватно, у малом застоју планови за прољећни дио сезоне.

Према оно мало информација до којих се у „Текстилцу“ може доћи, конкуренцију у нападу ће појачати повратник из Модриче Златко Дуспара, док је раније објављено да ће новом тренеру на располагању бити Бењамин Вугдалић, такође „повратник“, и то из Брода, а говори се и о могућности да се у „Текстилац“ врати Игор Сусаковић.

Када је ријеч о одласцима, раније је саопштено да је шестомјесечни уговор истекао Дејану Зарићу, који каријеру наставља у Грачаници, као и Миодраг Рудан. Осим њих каријеру у другој средини наставља и Лука Граховац.

Према непотврђеним информацијама руководство клуба ради на ангажовању још неких играча, који би појачали конкуренцију на свим линијама, а највјероватнији датум почетка припрема је 28. јануар.

Related posts

Тријумф у пријатељском
одмјеравању снага

Derventski List

Надам се још
бољим резултатима

Derventski List

Дервентски кик – боксери
упијали знања од врхунских стручњака

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još