Спорт

Кошаркаши се
вратили на паркет

За дервентске кошаркаше други дио сезоне овогодишњег првенства почео је нешто раније него за остале клубове, па је „Дервента“ синоћ одиграла заосталу утакмицу из јесењег дијела првенства против екипе „Радника БМБ“ у Бијељини.

„Дервента“ је, у односу на јесен, јача за Ацу Петровића, који је раније већ носио дрес дервентског клуба, те Дејана Јовановића из Прњавора, који је наступао за „Слободу“ из Новог Града.

Припреме за наставак сезоне Дервенћани су почели одмах послије новогодишњих и божићних празника, а пред њима је озбиљан изазов очувања прволигашког статуса.

На том путу прва станица је екипа „Рогатице“ која  током сљедећег викенда гостује у Дервенти у оквиру 12. првенственог кола, односно првог кола наставка првенства.

РАДНИК БМБ – ДЕРВЕНТА 93:73

(16:13, 29:28, 21:14, 27:18)

Дервента: Томић 14, Милошевић 29, Калањ, Максимовић, Јаћимовић, Радошевић, Нединић, Томас, Вученић 10, Слијепчевић 8, Чечавац 12.

Крај јесењег дијела, односно прва утакмица послије зимске паузе, није у резултатском смислу донијела ништа ново за дервентске кошаркаше. На гостовању у Бијељини, гдје је одиграна заостала утакмица 10. првенственог кола, домаћи састав је забиљежио убједљиву побједу.

Екипа „Дервенте“ држала је прикључак током већег дијела утакмице и вребала своју шансу, али је није дочекала. Умјесто тога, домаћи састав је у финишу меча направио искорак и дошао до побједе.

Related posts

„Дервента Нектар футсал“: Снаге одмјеравали сениори и ветерани

admin

АРИВУК ПОБЈЕДНИК ШАХОВСКОГ ТУРНИРА

admin

ОДЛОЖЕН ПОЧЕТАК ТАКМИЧЕЊА У РУКОМЕТНОЈ ПРЕМИЈЕР ЛИГИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još