Спорт

„Мтс лигом“ завршен
„Дервента баскетфест“

Пехар „Mts 3×3 Streetball lige” који је био завршни турнир тродневног празника кошарке у Дервенти, подигла је екипа „Пирот 3×3“ побиједвши „3×3 Wirac Net Elite“ резултатом 22:12.

Посљедње вече „Дервента баскетфеста“, који је окупио велики број љубитеља бравура под обручем, привукло је и екипе из Републике Српске, Србије и ФБиХ.

Титулу МВП-а турнира понио је Драган Бјелица из побједничке екипе.

– Феноменална атмосфера је у Дервенти. Играчки смо показали да имамо квалитет и резултатски је изгледало да се нисмо мучили, међутим није тако. Од старта смо играли јако, нисмо дали другим екипама да прикажу своју најбољу игру, тако да сам пресрећан – рекао је Бјелица похваливши домаћина и организацију турнира.

– Врло радо ћу се вратити и сљедеће године – казао је Бјелица.

Побједничка екипа заслужила је директни жријеб турнира у Бањалуци, а финални турнир биће одржан у Сокобањи, а шампион финалног турнира иде на мастерс у Шангају.

Један од организатора турнира Никола Нединић захвалио је многобројној публици за подршку током сва три турнира, посебно посљедњој вечери која је имала и пренос на „Арени Спорт“.

– Добили смо велике похвале од Мтс лиге на организацији у нашем граду који је била седма станица ове лиге. Због невремена претходног дана имали смо мало потешкоћа, али смо успјели све да санирамо. Посебно се захваљујемо Градској управи на челу са градоначелником, без чије подршке не би било могуће организовати овакав турнир – рекао је Нединић.

Награде је екипама које су се пласирале на прво и друго мјесто уручио је градоначелник Дервенте Милорад Симић.

Related posts

Даље иду ђаци из школа „Никола Тесла“ и „Ђорђо Панзаловић“

admin

CROSSFIT ТРЕНИНЗИ И У НАШЕМ ГРАДУ

admin

Ученице СШЦ „Михајло Пупин“
иду на републичку смотру

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još