Спорт

Одбојкашки клуб наставља да
испуњава зацртане циљеве

Делегати Скупштине Одбојкашког клуба „Дервента“ на редовној годишњој сједници дали су јуче „зелено свјетло“ финансијским извјештајима, те извјештају о раду за прошлу и плану за текућу годину, а почетак сједнице обиљежило је уручивање признања истакнутим одбојкашицама, члановима руководства клуба и појединцима који су клубу пружили подршку у току протекле сезоне.

Признања за најбоље спортисте уручена су одбојкашицама Тамари Малић и Јелени Попадић, а признања су заслужили и чланови управног одбора Ружица Попадић и Дејан Радиша. Дугогодишња подршка на трибинама такође није прошла непримијећено те је за то уручена захвалница Бори Тешановићу.

Осим признања и усвојених извјештаја, сједницу је обиљежило и именовање Јелене Којић на мјесто једног члана Управног одбора, а делегати су разговарали и о плановима за текућу годину.

– Врло значајно је истаћи да и у овој години приступамо организацији Међународног турнира у одбојци на пијеску који смо ове године уврстили и у финансијски план, што смо до сада рјешавали, такорећи, ванредно. Имали смо подршку града и спонзора у организацији свих ових година, а средства смо имали и од котизације. Планирано је да турнир буде одржан у првој седмици јула – рекли су из клуба додајући да клуб наставља да се такмичи у Другој лиги РС са амбицијама за такмичење у Првој лиги.

Сједници су, осим делегата, присуствовале и чланице клуба, као и представници Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Градске управе на челу са начелником Славеном Пашалићем.

Related posts

„ТЕКСТИЛАЦ“ ГОСТУЈЕ У ПРЊАВОРУ

admin

Два сребра са Првенства РС

Derventski List

Крос такмичари из читаве БиХ стижу у Дервенту

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još