Спорт

Одбојкашки клуб наставља да
испуњава зацртане циљеве

Делегати Скупштине Одбојкашког клуба „Дервента“ на редовној годишњој сједници дали су јуче „зелено свјетло“ финансијским извјештајима, те извјештају о раду за прошлу и плану за текућу годину, а почетак сједнице обиљежило је уручивање признања истакнутим одбојкашицама, члановима руководства клуба и појединцима који су клубу пружили подршку у току протекле сезоне.

Признања за најбоље спортисте уручена су одбојкашицама Тамари Малић и Јелени Попадић, а признања су заслужили и чланови управног одбора Ружица Попадић и Дејан Радиша. Дугогодишња подршка на трибинама такође није прошла непримијећено те је за то уручена захвалница Бори Тешановићу.

Осим признања и усвојених извјештаја, сједницу је обиљежило и именовање Јелене Којић на мјесто једног члана Управног одбора, а делегати су разговарали и о плановима за текућу годину.

– Врло значајно је истаћи да и у овој години приступамо организацији Међународног турнира у одбојци на пијеску који смо ове године уврстили и у финансијски план, што смо до сада рјешавали, такорећи, ванредно. Имали смо подршку града и спонзора у организацији свих ових година, а средства смо имали и од котизације. Планирано је да турнир буде одржан у првој седмици јула – рекли су из клуба додајући да клуб наставља да се такмичи у Другој лиги РС са амбицијама за такмичење у Првој лиги.

Сједници су, осим делегата, присуствовале и чланице клуба, као и представници Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Градске управе на челу са начелником Славеном Пашалићем.

Related posts

Одбојкашице у суботу
дочекују „БЛ Волеј“

Derventski List

СЕНИОРИ ИГРАЛИ ВРХУНСКИ, ПИОНИРИ ДОБИЛИ ФИНАЛИСТЕ

admin

Подршка спорту од око пола милиона КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još