Друштво

ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ МОТО КЛУБА „ГРЕМИУМ“

Начелник општине Милорад Симић данас је отворио новоизграђене клупске просторије Мото клуба „Гремиум“ у Бишњи, за чију је изградњу локална управа обезбиједила дио стедстава.

Симић је истакао да му је част подијелити задовољство са клубом, који постоји већ 15 година.
-Ево данас имам част да подијелим задовољство са мотористима Дервенте, тачније, Мото клуба „Гремиум“, који траје већ 15 година. Стицајем околности ја сам близак њима, а и они су мени. Члан моје породице је, такође, дио овакве приче. Када су казали да хоће у непосредној близини града направити свој, како кажу „хоусе“, односно мјесто за окупљање одлучио сам да им пружим подршку. Дакле, ради се о 16 дунума земље, која је већ добро уређена, гдје је изграђен један објекат. Нисам жалио ни на почетку, а сада поготово, већ се поносим што смо и ми из општине обезбиједили одређена средства за реализацију те идеје – казао је Симић.
Поред тога, Симић је најавио да подршка овом клубу неће изостати ни у наредном периоду.
-Почетком идуће године, опет ћемо пружити подршку са циљем да нас ови момци ваљано представе, као што су се њихове колеге из Словеније показале за вријеме поплаве у Дервенти. Наиме, они су дошли без позива са много комбија и са потрепштинама које нисмо могли ни сањати. Ти дивни људи отишли су у породице и питали шта им, поред свега тога, још треба. Увјерен сам да ће исто тако поступати и наши момци. Жеља ми је да сви разбијемо предрасуде како су мотористи злочести момци – поручио је Симић.
Предсједник Мото клуба „Гремиум Номадс БиХ“, у који спада и „Гремиум“ Дервента, Славиша Ристић Риле истакао је да је ријеч о интернационалном клубу.
-Након 15 година постојања, одлучили смо да направимо објекат за младе нараштаје да не морају почети „од нуле“, као што смо ми. Имамо још доста планова за ово мјесто. Дакле, планирамо направити бунгалове, док у приземљу овог објекта планирамо отворити клуб борилачких вјештина, како бисмо што више привукли младе. На спрату имамо конференцијску салу, коју ће и остала удружења и спортски клубови моћи да користе – казао је Ристић.
Такође, он је додао да дервентски клуб има 28 чланова, те да ће им вечерас, поводом отворења просторија, доћи гости из читаве БиХ и већег дијела Европе.
-Желимо да се захвалимо општини Дервента и начелнику Милораду Симићу, те фирми „Мандић комерц“ и њеном власнику Славку Мандићу, којима смо уручили захвалнице за несебичну подршку и помоћ. Такође, захвалност дугујемо и свим осталим донаторима, који су нас подржали – истакао је Ристић.

Related posts

Празник обасјан вјером и љубављу

admin

АТРАКТИВНЕ ЦИЈЕНЕ „БРИШУ“ ГОДИНЕ ПОЛОВНОЈ РОБИ

admin

ДАМАМА НА ПОКЛОН МЕЛОДИЈЕ И СТИХОВИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još