Спорт

Очекујем бодове већ против „Славије“

Рукометни клуб „Дервента“ у нову прволигашку сезону улази са нешто измијењеним саставом, али ништа слабијим него до сада, а тренер Милорад Бјелошевић очекује да његова екипа настави зацртаном узлазном путањом и већ из првог меча против „Славије“ из Источног Сарајева кући донесе бодове.

„Дервенту“ су овог љета напустили Станко Станковић, Данијел Божић и Бени Шкрга, док је дрес клуба по други пут обукао Горан Шаренац, а тим је појачао и искусни пивот из Приједора Младен Благојевић.

Бјелошевић каже да је задовољан до сада приказаним, посебно тријумфом на турниру у Градишци, а посебно одличном игром против екипа које играју Прву лигу Српске.

– Задовољан сам виђеним у Градишци. Екипа је показала жељу и енергију и имали смо двије одличне утакмице. Има још простора за напредак и очекујем да ће то кроз наредне утакмице доћи на своје – рекао је Бјелошевић додајући да је „Славија“ увијек незгодан противник.

– Екипу је напустило неколико играча, тако да нам је сада мала непознаница та млада екипа уз неколико искусних играча коју предводи тренер Борислав Миздрак. Вјерујем да ћемо спремни и без повреда путовати у Источно Сарајево и донијети бодове кући – казао је Бјелошевић.

„Славија“ и „Дервента“ утакмицу првог кола Прве рукометне лиге РС играју у суботу у 19 часова у Источном Сарајеву.

Related posts

Кадети „Текстилца“ заустављени у финалу

admin

Старт „Дервента Нектар футсал“ турнира у недјељу

admin

Ненад Балабан у трци за трофеј

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još