РС-РЕГИЈА

ПИШТОЉ ИЗ БРАТУНЦА ПРЕДСТАВЉЕН У АБУ ДАБИЈУ

На највећем сајму војне опреме на свијету у Абу Дабију, по други пут, представљен је и штанд Техничког ремонта Братунац, на којем је, између осталога, изложен и пиштољ из ове фабрике РС9 Вампир (9 милиметара).

– Од производне линије одлучили смо се да представимо неке на које смо посебно поносни. Приказаћемо наш пиштољ првенац РС9 Вампир, нову машину за хуманитарно деминирање МХ-17, на којој је направљен велики помак, како у самој ефикасности тако и у дизајну. Посјетиоци ће видјети и линију за производњу муниције, мобилне заштитне системе, мобилне системе за производњу електричне енергије и воде, радарске системе, системе за контролу приступа који су у духу модерне технологије и нових сазнања из те области – поручили су из ТРБ за портал инфо Бирач

Због својих одличних конструкцијских рјешења, ергономије, савремених метода израде, пиштољ Вампир истиче се прецизношћу, тачношћу и функционалношћу.

Пиштољ је калибра 9 милиметара, капацитет магазина је 18 метака, са потпуно напуњеним магазином тежак је 1.100 грама. Пиштољ има дужину од 19 цм, висине је 13,8 цм, и дебљине 4 цм.

http://www.nezavisne.com

Related posts

ПРЕМИНУО БЛАГОЈА ГАЈИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК СУБНОР-а

admin

Пропало више од 620.500 вакцина

admin

Исплата децембарских пензија 4. јануара

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još