Култура

Представа „Блесави принц и
шашава принцеза“ доживјела премијеру

Дервентско основци, у костимима и улогама, премијерно су вечерас извели представу „Блесави принц и шашава принцеза“ испунивши осмијесима и аплаузима Народну библиотеку „Бранко Радичевић“.
Ментор Драмског студија Синиша Тешановић казао је да је ријеч о модерној бајци која носи важну поруку – да не мора нужно значити да су дјеца једнако родитељи.

-Представа је настајала у протекла четири мјесеца и сви чланови ове групе су веома вриједни и талентовани – рекао је Тешановић.
Премијерни наступ имали су Ања Аџић, Ненси Будишић, Павле Ђурић, Нина Пашалић, Марија Ристић, Василије Савковић, Урош Спасенић, Кристина Станојевић и Дорис Стефановић.
Ања Аџић, ученица четвртог разреда ОШ “Никола Тесла“, одлично де снашла у улози принцезе Цица злоћка, а деветогодишњи Василије Савковић каже да је добио улогу Краљ Грозни, који у представи је љут на своју кћер и жену, и да кроз представу се стално безобразно понаша и никада није добар.

Related posts

У БИБЛИОТЕЦИ ИЗЛОЖЕНЕ СЛИКЕ НАДЕ МИЛИВОЈАЦ

admin

Симићу признање
књижевника из Словеније

Derventski List

МОНОДРАМА „БОГ“ ОСЛИКАЛА БОРБУ ЗА СВЕТИЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još