ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПРЕДШКОЛЦИ СЕ ПРИРЕДБОМ ОПРОСТИЛИ ОД ОБДАНИШТА

Завршном приредбом 124 будућа првачића опростила су се данас од вртица, показавши да су спремни за школдке клупе и обавезе.

Програм припремне наставе у години пред полазак у школу за дјецу која не похађају редован вртићки програм и ове године реализован је у Дјечијем обданишту „Трол“.
Предшколци су кроз пјесму, рецитације, скечеве и друге комаде показали дјелић онога што су за три мјесеца предшколског програма научили са својим васпитачима.

Директорица вртића Гордана Симић истакла је да програм сваке године оправдава своју сврху.
– Са предшколцима су у послијеподневним часовима радиле васпитачице, како их ми зовемо тете, Сања, Инеса, Тања, Николина и Дијана. Оне су уназад неколико година код нас у припремном програму и могу да кажем да је ове године генерација и васпитача и дјеце изузетно добро реализовала програм, а сваке године се показује да је тај програм све боље и боље осмишљен, а и ми у овој васпитно-образовној установи боље функционишемо. Морам рећи да данас завршавамо тромјесечно дружење и дјеца су са васпитачима припремила богат програм који су радили у тиму јер су све групе заједнички осмислиле програм – казала је Симићева.
Малишани су имали поршку великог броја родитеља и чланова породице па су просторије вртића биле испуњене до посљедњег мјеста и одзвањање аплаузима.
Ове године у припремни програм уписан је највећи број дјеце, односно 124 дјеце, распоређених у пет васпитно-образовних група.

 

Related posts

Свечаности поводом Преображења употпунило културно вече

admin

ЕВИТИН „ЛЕПТИР СЛИКАР“ СТВОРЕН ДА ТРАЈЕ

admin

Шаховској екипи ОШ „Никола
Тесла“ четврто мјесто у регији

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još