Друштво

Прославили 30 година матуре

Три деценије од завршетка школе протеклог викенда прославили су матуранти електротехничке школе, генерација од 1987. до 1991. године.

Сусрет је био прилика да се 17 некадашњих школских другара из Дервенте и Прњавора, али дио њихових професора, присјете заједничких дана у школским клупама, али и да се упознају са животним путевима којим су крочили послије завршетка школе.

Некадашњи школски другари окупили су се испред зграде гимназије, гдје су прије 30 година дијелили школске клупе, а дружење су наставили у ресторану мотела „Бабино брдо“.

Уз професоре Рајка Носовића и Мухидина Алијагића, окупљању су се одазвали Слађана Вејић, Свјетлана Брковић, Зора Вујмиловић, Мирко Шеврљуга, Синиша Живковић, Иво Ловрић, Жељко Лазаревић, Предраг Винчић, Ђорђе Томинчић, Анер Башић, Радислав Савковић, Горан Гуњевић, Владимир Вовчук, Бранимир Томаш, Љубиша Лепир, Синиша Станић и Саша Кршић.

Related posts

Најмлађи музичари концертом
уљепшали Дан жена

Derventski List

Звоник се уздигао уз храм

Derventski List

ГРИП И ВИРУСИ ПОХАРАЛИ ШКОЛЕ И ВРТИЋЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još