Спорт

„ТЕКСТИЛАЦ“ У СУБОТУ ПО БОДОВЕ

ТЕКСТИЛАЦ – ДУБРАВЕ 3:2

Стадион „Текстилца“. Судија: Зоран Тепић (Дервента). Стријелци за „Текстилац“: Перовић у 6. и 11. (11 м) и Д. Ђекић у 32. минути.

„Текстилац“: Чалаковић, Марић, Ћорић, Јоловић, Вугдалић, Максимовић, Рудан, Дуспара, Перовић, Бабић, Д. Ђекић. Још су играли: Пијетловић, Ђуричић, Бановић, Савић, Рељић, Чавић, Станић, Шаин, С. Ђекић, Ступар, Ерић.

 

Фудбалери „Текстилца“ генералну пробу, пред почетак првенства, имали су против друголигашке екипе „Дубраве“, а сва три гола постигли су за нешто више од првих пола часа игре.

У наставку меча шансу је добио нешто већи број играча, па коначни резултат није право огледало разлике у квалитету екипа.

– Тешко је у овој ситуацији рећи било шта, осим да очекујем и да сам убијеђен да ће екипа која је тренутно на окупу дати свој максимум – рекао је тренер дервентског тима Чедомир Ћулум.

Првенство у Првој фудбалској лиги Републике Српске за сезону 2020/2021. почиње сљедећег викенда, а „кројачи“ ће дочекати екипу „Јединства“ из Брчког.

Иако званичних инструкција од организатора такмичења нема, из дервентског клуба наводе да ће се придржавати мјера које је донио Републички штаб за ванредне ситуације, а то значи да на стадиону, за вријеме утакмице, неће бити публике.

– Сви актери утакмице, играчи, службени представници клубова и службена лица дужни су да се придржавају прописаних мјера. За све  нас су ово нови моменти – рекао је  предсједник Скупштине клуба Предраг Дринић.

Related posts

Два сребра са Првенства РС

Derventski List

Радановић и Ахмић најуспјешнији
у својим категоријама

Derventski List

„Текстилчев“ подмладак
пратиће меч Србија – Мађарска

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još