Стил

УКРАСИТЕ ДОМ У ДУХУ ПРАЗНИКА

Празници су на прагу и сада је најбоље вријеме да почнете да размишљате о празничном декорисању ентеријера.

У готово сваком дому пред Нову годину се украшава јелка, а у овом послу уживају подједнако и дјеца и одрасли. Ипак, празнично расположење не мора бити украшено само јелком, нека у овом духу засијају и ваше степенице, зидови, трпеза…

Украси и боје

Празнична декорација не мора бити у класичним бојама, попут црвене и златне. Плаве, љубичасте, бијеле, сребрне и зелене нијансе могу изгледати једнако сјајно. Водите се украсима које већ имате и бојама вашег дома. Запишите шта вам недостаје како би све било у тону или како би се све слагало. Детаљи су врло важни. Најбоље од свега је што већину детаља можете направити сами, уз мало инспирације, маште и креативности. Потрудите се да све буде с укусом и мјером. Претрпано никако није добро, нити лијепо. Детаље можете ставити на зид, прозор, полице, сто или гдје вам се учини да је згодно.

Лампице

Каква је то празнична декорација без лампица? Изаберите одговарајуће боје, међутим, с бијелом нема грешке. Лампице нису само за јелку. Можете их искористити за декорисање разних предмета у соби. Оне дају посебну топлину дому.

Трпеза

Када мислимо на празнике, и те како мислимо и на празничну трпезу. Вјерујемо да увелико размишљате шта бисте могли правити и међу овим фотографијама можете потражити идеје. Међутим, није све у храни, нешто је и у декорацији стола. И у овом случају се потрудите да детаљи буду оригинални и занимљиви. Вјерујемо да ће ваш дом бити  декорисан с пуно љубави и сјајних идеја.

http://www.nezavisne.com

Related posts

ДЕРВЕНЋАНКА ПРВА ПРАТИЉА „МИС РС“

admin

ДЕРВЕНЋАНКА КРИСТИНА ПЕРИЋ МИС ИНТЕРНЕТА У БиХ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još