Хроника

ЧИСТАЧИЦА СА СИНОМ И МУЖЕМ ЛАЖИРАЛА ПЉАЧКУ?

Огњенка Ц. (39), чистачица у дервентском кафићу „Монте карло“, њен син Немања Ц. (21) и њен невјенчани супруг Жељко В. (22) ухапшени су због сумње да су договорили пљачку у том кафићу, сазнају „Независне“.

Наиме, Огњенка Ц. осумњичена је за лажно пријављивање кривичног дјела док се њен син и невјенчани супруг сумњиче за тешку крађу, а сви осумњичени су из Дервенте.

Како сазнајемо, Огњенка Ц. која чисти кафић „Монте карло“, полицији је у сриједу, нешто прије шест часова пријавила да је по доласку на посао, када је откључала и отворила улазна врата локала, непознати мушкарац ушао за њом и оборио је на под.

Пријавила је да је мушкарац затим обио апарат за игре на срећу, украо новац и побјегао.

Полиција из полицијске станице Дервента је поступила по овој пријави, а како је саопштено из Полицијске управе Добој, дошли су до сазнања да су заправо кривично дјело починили пријавитељка односно О.Ц, заједно са Н.Ц. и Ж.В.

Истичу да је она, с обзиром на то да посједује оригинални кључ улазних врата овог објекта, откључала врата, а након тога су осумњичени мушкарци развалили металну касу.

Из апарата за игре на срећу украли су око 900 КМ, а након тога побјегли аутомобилом.

  • Захваљујући брзој реакцији полиције сав украдени новац је пронађен и биће враћен – наводе из полиције.

Сазнајемо да је полиција осим новца, пронашла и алат за који се сумња да је њим почињено дјело.

Такође, сазнајемо и да је тројац, када је видио да је ухваћен у лажи, признао полицији да пљачке заправо није ни било.

Након документовања и комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Добој ће против Огњенке Ц. бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу лажно пријављивање кривичног дјела, док ће против Немање Ц. и Жељка В. бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу тешка крађа.

http://www.nezavisne.com

Related posts

На обали Укрине пронађено
тијело несталог Хорозовића

Derventski List

Дервенћанин остао без „пасата“

admin

УХАПШЕНО ШЕСТ ПИЈАНИХ ВОЗАЧА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još