Култура

Библиотека бира најљепше радове поводом 8. марта

Народна библиотека „Бранко Радичевић“ и овог 8. марта, Међународног празника жена, организује традиционални конкурс за избор најбољег литерарног и ликовног рада за ученике основних школа поводом овог празника.

Тема овогодишњег конкурса гласи: „Она је посебна жена“, а оно што је ове године измијењено јесте начин презентовања пристиглих радова с обзиром да су на снази епидемиолошке мјере заштите од корона вируса.

– Ријеч је о виртуелном представљању, односно, пристигли радови Дервенћанима ће бити видљиви на нашој „Фејсбук“ страници, а корисници ове друштвене мреже моћи ће да изаберу свог фаворита „лајковањем“. Награда одлази у руке аутору чији рад скупи највише свиђања, а побједник ће бити проглашен 8. марта – поручили су из ове установе додавши да ученици своје радове могу доставити у просторије Одјељења за дјецу у Народној библиотеци, најкасније до 26. фебруара.

Related posts

ПРЕДСТАВА „ИНТИМНО“ ОГОЛИЛА СТВАРНОСТ

admin

„ВИХОРАШИ“ НА „ЗМАЈЕВОМ ПРОЛЕЋУ“

admin

Преминуо Славко Покрајац

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još