ДруштвоРС-РЕГИЈА

За Божић ведро и топло

У Републици Српској ће за Божић бити топло вријеме за ово доба године уз сунчане периоде и умјерену облачност, са максималном температуром ваздуха до 15 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Метеоролози за сриједу, 4. јанаур прије подне најављују претежно облачно, око ријека и по котлинама понегдје маглу, док ће на југу Херцеговине бити претежно сунчано. Током дана услиједиће постепено разведравање уз сунчане периоде, прво на сјеверу и западу, а до краја дана у већини предјела. Вјетар ће бити слаб и промјенљив или сјеверни.

Минимална температура ваздуха биће од три до осам, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових, а максимална дневна од седам до 12, на југу око 15, у вишим предјелима од три степена Целзијусова.

У четвртак, 5. јануара, биће претежно сунчано уз малу до умјерену облачност, а магла ће се на сјеверу дуж ријеке Саве и понегдје на југоистоку задржати и током дана уз свјежије вријеме. Минимална температура ваздуха од један до шест, у вишим предјелима од минус два степена, а максимална дневна од девет до 15, у мјестима са маглом од пет степени Целзијусових.

У петак, 6. јануара, на Бадњи дан јутро биће претежно ведро, око ријека и по котлинама на сјеверу и југоистоку магла, а током дана претежно сунчано и топло. Магла ће се понегдје на сјеверу дуж Саве и на југоистоку задржавати и током дана уз свјежије вријеме. Увече ће доћи до постепеног наоблачења са истока.

Минимална температура ваздуха биће од један до шест, у вишим предјелима од минус два степена, а максимална од 10 до 16, у мјестима са маглом од пет степени Целзијусових.

(Глас Српске)

Related posts

ЗАВРШЕНА НАСТАВА У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА

admin

Прилика за награде и путовање у Солун

admin

СКУД „Дервента“ концертом
славио 29 година рада

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još