Избори

Дервенти нудим промјене,
а грађанима квалитетнији живот

За позицију градоначелника кандидовао сам се јер желим промјене, те да дам допринос нашој заједници. Бирачима нудим своје чојство, честитост и досадашњи рад који је био успјешан и то су оцијенили многи, поручио је вечерас Миле Тадић на предизборном скупу у Центру за културу којим је озваничио почетак изборне кампање.
Тадић, коју кампању води под слоганом „Јако за Дервенту“, представио је окоснице свог изборног програма.
-Нудим промјене у смислу да својим искуством могу живот обичног човјека учинити достојанственијим, да буде задовољнији и успјешнији. Када је у питању мој конкретан допринос сачинио сам обиман програм који сам представио широј јавности, кроз три кључна приоритета, а то су образовање, здравство и боља инфраструктура – рекао је Тадић појаснивши одлуку да буде независни кандидат за градоначелника.
– На изборе идем као независни кандидат, јер када видим шта се дешава у политици, не желим да будем било чији слуга, већ да будем у служби народа. Када уђете у политичку странку она вас на неки начин зароби и немате слободе да би могли јавно да искажете своје мишљење – рекао је Тадић.
У обраћању Дервенћанима поручио је да снажно вјерује у Дервенту и да је дошло вријеме када ће политика у граду имати другачије значење.
-Снажно вјерујем у Дервенту, не питајте шта ваш град може учинити за вас у овом судбоносном тренутку, већ шта ви можете учинити за свој град – поручио је Тадић позивајући грађане да 6. октобра изађу на изборе и да гласају „не за вођу већ, првог међу једнакима“.
На скупу је представљен и спот са пјесмом „Дервента – ту си свој“.

Related posts

Представљамо кандидате за градоначелника Дервенте (први дио)

Derventski List

Социјалистичка партија
наставиће да гради Дервенту

Derventski List

СП базиран на бригу о људима
и унапрјеђење локалне заједнице

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još