Спорт

Дервенћани изборили
19 медаља

Дервентски теквондоисти донијели су кући двије златне, три сребрне и 14 бронзаних медаља које су изборили на Међународном теквондо турниру „Горња Врба опен 2023“ у Славонском Броду.

Такмичење је окупило 300 такмичара из двије земље, а који су се представили у три дисциплине и то борбе, кик и форма.

– Златне медаље освојили су Ајна Ибришевић и то наступом у дисциплини кик Ж3 и Теодора Јевтић међу кадеткињама -47. Сребрне медаље изборили су кадети Стефан Ковачевић у категорији -47, Срђан Ковачевић -53 и Алексеј Теофиловић у категорији -37 – казали су из Теквондо клуба додајући да су такмичари крунисани и бронзаним одличјима.

– Бронзане медаље заслужили су кадети Милан Ковачевић у категорији -53 и Стефан Ђекић -33 килограма. Теодора Јелић, Теодора Ћорић и Милана Марковић у категорији кик Ж2 освојиле су бронзу, а бронза је засјала и у рукама Иване Јевтић у категорији кик Ж3 и Марије Маравић у кик Ж4. У категорији кик М1 бронзе су заслужили Петар Томинчић и Јован Билић, те Немања Радановић, Виктор Радановић и Милош Жунић у категорији кик М2. Мирослав Марковић изборио је бронзу у кик М3, као и Милош Гојић у кик М4 – казали су из клуба.

Related posts

БОЈАНИЋ И ЦВИЈАНОВИЋЕВА НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ У 2020. ГОДИНИ

admin

У току љетња школа теквондоа

admin

„МОНТИНГ“ ТЕСЛИЋ ДРУГИ ПОЛУФИНАЛИСТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još