Друштво

„ДУАЛ“ РАДАР У ДОБОЈСКОЈ РЕГИЈИ

На путевима који су у оперативној надлежности Полицијске управе Добој, у периоду од 30. марта до 28. априла, контрола брзине кретања возила врши се помоћу радарског система „дуал“, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Из управе подсјећају да овај систем радарске контроле подразумијева евидентирање брзине без заустављања возила и присуства полицијских службеника. Уређај истовремено региструје више возила у прекршају на обје саобраћајне траке и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила, а  посједује и меморију на коју полицијски службеник не може да утиче, чиме се елиминише могућност корупције.

– Полицијска управа Добој апелује на возаче моторних возила да приликом учествовања у саобраћају поштују саобраћајна правила и прописе, нарочито она која се односе на ограничења брзине кретања возила – наводи се у саопштењу.

Related posts

Бујичне воде поплавиле
домаћинство у Великој

Derventski List

МАТУРАНТИ ОБОЈИЛИ ГРАД МЛАДОШЋУ И ЉЕПОТОМ (ФОТО)

admin

Ратари жању губитке

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još