РС-РЕГИЈА

ДЈЕВОЈЧИЦА У ДОБОЈУ ПРОДАТА ЗА 1.000 МАРАКА

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске поднијели су Републичком јавном тужилаштву извјештај о откривању кривичног дјела трговина дјецом и кривичног дјела обљуба дјетета млађег од 15 година, рекла је начелница Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.

Извјештаји су поднесени против лица чији су иницијали М.Б, А.А. и И.Б. Лица М.Б. и А.А. се сумњиче да су у периоду од 21. децембра 2018. до 12. јануара ове године на подручју Добоја извршили кривично дјело трговина дјецом, док се лице И.Б. сумњичи да је 10. јануара на подручју Високог извршио кривично дјело обљуба дјетета млађег од 15 година.

М.Б. и А.А. у периоду од 21. децембра 2018. до 12. јануара ове године осумњичени су да су договорили продају малољетнице лицу И.Б. који ју је искористио. Ријеч је о дјевојчици која нема ни 15 година.

Како РТРС незванично сазнаје, Мехмед Босак и Алија Аљић сумњиче се да су договорили продају малољетнице како би ступила у ванбрачну заједницу са Исметом Босаком за 1.000 КМ.

Исмет Босак ју је након извршене купопродаје одвео у Високо, сазнаје РТРС незванично, гдје је извршио обљубу малољетне дјевојчице иако је знао да се ради о лицу млађем од 15 година.

Исмет је, наводно Мехедов син, сви су из Добоја, а ријеч је о Ромима.

Дјевојчица је у јануару предата Центру за социјални рад.

http://www.rtrs.tv

Related posts

Почиње исплата априлскe пензијe

admin

ПРЕМИНУО БЛАГОЈА ГАЈИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК СУБНОР-а

admin

ЖУНИЋ: О ОДГОВОРУ НА ДЕКЛАРАЦИЈУ СДА ПОСТИЋИ СРПСКО ЈЕДИНСТВО

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još