ДруштвоРС-РЕГИЈА

За Божић ведро и топло

У Републици Српској ће за Божић бити топло вријеме за ово доба године уз сунчане периоде и умјерену облачност, са максималном температуром ваздуха до 15 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Метеоролози за сриједу, 4. јанаур прије подне најављују претежно облачно, око ријека и по котлинама понегдје маглу, док ће на југу Херцеговине бити претежно сунчано. Током дана услиједиће постепено разведравање уз сунчане периоде, прво на сјеверу и западу, а до краја дана у већини предјела. Вјетар ће бити слаб и промјенљив или сјеверни.

Минимална температура ваздуха биће од три до осам, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових, а максимална дневна од седам до 12, на југу око 15, у вишим предјелима од три степена Целзијусова.

У четвртак, 5. јануара, биће претежно сунчано уз малу до умјерену облачност, а магла ће се на сјеверу дуж ријеке Саве и понегдје на југоистоку задржати и током дана уз свјежије вријеме. Минимална температура ваздуха од један до шест, у вишим предјелима од минус два степена, а максимална дневна од девет до 15, у мјестима са маглом од пет степени Целзијусових.

У петак, 6. јануара, на Бадњи дан јутро биће претежно ведро, око ријека и по котлинама на сјеверу и југоистоку магла, а током дана претежно сунчано и топло. Магла ће се понегдје на сјеверу дуж Саве и на југоистоку задржавати и током дана уз свјежије вријеме. Увече ће доћи до постепеног наоблачења са истока.

Минимална температура ваздуха биће од један до шест, у вишим предјелима од минус два степена, а максимална од 10 до 16, у мјестима са маглом од пет степени Целзијусових.

(Глас Српске)

Related posts

ПРЕДСТАВНИЦЕ ДЕРВЕНТЕ НА САБОРУ КОЛА СРПСКИХ СЕСТАРА

admin

Више села сутра
без струје

Derventski List

Чуварима ћирилице уручене награде

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još