Друштво

Испред „Корта“ данас базар за Михајла

Хуманитарне акције за подршку породици Радановић настављају се данас, сутра на Бадњи дан и то хуманитарним базарима за Михајла у организацији Удружења родитеља, дјеце и омладине са сметњама у развоју „Сунце“, Кола српских сестара „Царица Милица“ и Народна библиотека „Бранко Радичевић“.

Базар на којем ће Удружење „Сунце“ прикупљати новац за маленог Михајла који болује од спиналне мишићне атрофије биће одржан данас и сутра испред „Корт маркета“.

Дио акције је и Коло српских сестара које је за 5. и 6. јануар најавило божићни базар испред Саборног храма Успења Пресвете Богородице и испред храма Преображења Господњег у Новом насељу.

Такође, Народна библиотека „Бранко Радичевић“ придружила се акцији и припремила „пакетиће за пијукање“ у којима се поред слаткиша налазе икона и чланска карта за наредну годину, а који могу да се купе у библиотеци, али и на базару 5. и 6. јануара.

Related posts

Вода стиже до
60 домаћинстава

Derventski List

ПАКЕТИ ПОМОЋ ЗА ДЕВЕТ ПОРОДИЦА НЕСТАЛИХ ОСОБА

admin

НАЈМЛАЂИ ФОЛКЛОРАШИ ОТВОРИЛИ „БОСИЉКОВАЊЕ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još