Друштво

„Конференција беба“
28. јуна на градском тргу

„Конференција беба“, која дјечијим осмијесима, игром и радошћу сваког Видовдана обоји град и ове године ће у петак, 28. јуна, испунити Трг ослобођења.

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и локална управа већ 14 година организују манифестацију чији је циљ промовисање породичних вриједности, а како би се најмлађи Дервенћани добро забавили побринуће се Турстичка организација града.

– Позивамо родитеље наших најмлађих суграђана да са својим бебама дођу на „Конференцију беба“ у петак, 28. јуна од 18 часова на Трг ослобођења. Родитељи чија су дјеца рођена од 28. јуна 2023. до 28. јуна 2024. године бебе могу пријавити за учешће уз родни лист или здравствену књижицу – казали су из Туристичке организације града додавши да су за све бебе припремљени поклони.

– Како смо предвидјели програмом, пријава беба почеће од 18 часова, а осим на дан манифестације, родитељи своје бебе могу да пријаве до 27. јуна путем „вибера“ на број +38766/219-310 сваким даном од осам до 15 часова – казали су из Туристичке организације.

Као и ранијих година, биће изабрано и награђено трочлано предсједништво и то најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара које буду регистроване на конференцији, а поклони су припремљени и за најбржу бебу у пузању.

– Такође, у програму ће наступити малишани из вртића „Трол“, кловн, маскоте, а малишани ће имати прилику да се забаве уз осликавање лица, бојење, игру са тијестом и друге садржаје – додали су из Туристичке организације.

Related posts

Ученици дио школских
саобраћајних патрола

Derventski List

Дружењем испратили необичну школску годину

admin

ТОВЉЕНИЦИМА СКОЧИЛА ЦИЈЕНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još